Investeer vandaag in een betere morgen

Ontdek de mogelijkheden met onze gratis dakcheck!

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

Bespaar geld

Bespaar direct geld met uw zonnepanelen terwijl uw woning in waarde toeneemt.

Uw huis is uw energie

Elke dag voorziet de zon ons van een overvloed aan gratis energie.

Overleg en planning

Wij assisteren en plannen met u het gehele proces zodat u ontzorgd bent.

Gediplomeerd team

In staat om u het meest geschikte advies voor uw situatie te geven.

Waarom Green Planet Energy

Aandacht voor de klant: voor, tijdens en na de installatie

Green Planet Energy wil u zo transparant en succesvol mogelijk van dienst zijn op het gebied van advies en installatie van zonnesystemen. Daarom zetten wij graag een stapje extra door bij u langs te komen voor een persoonlijk gesprek. Zo kunnen wij met elkaar kennismaken en leren wij u alles wat u moet weten over zonnepanelen.

Onze gecertificeerde installateurs hebben meer dan 7 jaar ervaring op de Nederlandse daken. Met hun expertise en vakmanschap verzorgen zij een mooie en veilige installatie. Zij nemen daarbij rustig de tijd om het systeem uit te leggen en uw vragen te beantwoorden.

Wij nemen het hele proces voor u uit handen. Ook na de installatie kunt u gerust bij ons terecht. Onze medewerkers op kantoor verzorgen alle service en nazorg. Zo streven wij ernaar om onze klanten in het gehele traject te voorzien van uitstekende klantenservice.

Green Planet Energy installeert uw systeem altijd volgens de certificeringen en normen:

Live inzicht en beheer

De kracht van de zon binnen handbereik

Uw zonnepanelen installatie wordt gekoppeld aan een monitoringssysteem. Zo kunt u live controleren hoeveel zonne-energie u opwekt en hoeveel geld u daarmee bespaart.

Controleer vanaf elke locatie de systeemstatus en zie precies hoeveel energie uw zonnesysteem opwekt. Genereer rapporten over de energieproductie per dag, week, maand of jaar. Compleet met overzichtelijke grafieken en infographics.

Uw gegevens worden versleuteld en staan op een beveiligde verbinding. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere bedrijven of organisaties. Zo is uw data veilig en blijft de data helemaal van u.

Groene oplossingen

Dit zijn onze producten

Hybride warmtepompen (HR-ketel)
Binnenkort verkrijgbaar
Aanbod zonnepanelen & omvormers

Voor ieder geschikt dak een gepaste oplossing

Longi Solar

Laagste prijs

Jinko Solar

Prijs/kwaliteit

DAS Solar

Glas op glas

String omvormer

Serieel geschakeld

Micro omvormer

Parallel geschakeld

0% btw voor zonnepanelen

Vanaf 1 januari 2023 is het btw-tarief voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning gewijzigd naar 0%!

Wist je dat ...

… Wij de panelen al binnen 4-8 weken installeren

Uw mening telt

Ervaringen van onze klanten

Top communicatie en service
Eric, 10 panelen
Lees verder
Monteurs Sam en Mike, top monteurs en in erg fijn in de omgang. Denken mee in het plaatsen van de panelen en werken lekker door. Ook met het kantoor goede ervaringen. Vanaf het eerste bezoek van Ramon Huinink, tot het plaatsen erg tevreden.
Zeer goede ervaring - ik kan Green Planet Energy van harte aanbevelen!
Frank, 8 panelen
Lees verder
Fijn dat Green Planet Energy langs kwam om de mogelijkheden te bespreken en de situatie te bekijken alvorens een offerte te maken. Communicatie over de offerte en de order verliep goed en makkelijk. De installatie werd supersnel uitgevoerd door ervaren en aardige installateurs. Alles bij elkaar een zeer goede ervaring en ik ben erg tevreden. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen!
Zeer goede ervaring met dit bedrijf, betrouwbaar, eerlijk en prijs concurrerend
Nico, 8 panelen
Lees verder
Zeer goede ervaring, komt afspraken na, maakt gebruik van gediplomeerde en gecertificeerde installateurs die na plaatsing goede uitleg geven, zijn zeer concurrerend in de markt. Kortom gewoon een goed bedrijf die niet met cowboys in zee gaan
Van het begin tot het eind gewoon goed
Diana, 8 panelen
Lees verder
Professioneel bedrijf, duidelijke uitleg gekregen van Matt. De installatie werd door Mike en Sam gedaan, aardige mannen die ook duidelijk vertelde wat ze deden. Netjes gewerkt! Netjes een mail met de gegevens die je nodig hebt om je panelen te registeren, dit geldt ook voor de installatie van de app. Al met al tevreden, allemaal hele vriendelijke mensen!
Previous
Next
Onze werkwijze

Onze werkwijze in 4 stappen

Stap 1
We maken een afspraak voor kennismaking op locatie.
Stap 2
We bekijken samen de mogelijkheden van het dak en bespreken uw wensen.
Stap 3
We voeren een technische schouw uit en stellen de offerte op.
Stap 4
Is alles naar wens? Dan plannen we de installatie.

Onze specialisten

Ons team is samengesteld uit gekwalificeerde en betrouwbare professionals, elk met hun eigen specifieke vaardigheden en expertise.

Wij zijn zeer dankbaar om met deze mensen te mogen samenwerken. Zij staan altijd klaar om u te voorzien van advies op maat en om u te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Laat het ons weten.

U kunt geld besparen en verdienen met zonnepanelen. Uw zonnepanelen wekken soms meer energie op dan u verbruikt. De teveel opgewekte energie levert u terug aan uw energieleverancier. Dit noemen we terug leveren. Uw energieleverancier verrekent op jaarbasis de terug geleverde energie met uw verbruik. Hierdoor wordt uw energierekening lager. Dit proces heet salderen. Als u uiteindelijk meer energie opwekt dan u verbruikt krijgt een terug leververgoeding. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw contract met uw energieleverancier.

In een jaar of 5 verdien je je zonnepanelen terug. Daarna heb je nog zo’n 20 jaar gratis stroom. Per keer dat je buiten de garantietermijn een nieuwe omvormer moet kopen gaat er 1 jaar af van die ‘gratis’ stroom.

Sinds 1 januari 2023 is het btw-tarief op zonnepanelen 0%, als deze geleverd en geïnstalleerd worden op of bij een woning. Dit betekent dat u geen btw betaalt voor zonnepanelen op of bij uw woning, en dus ook geen btw kunt terugvragen.

Heeft u nog buren, kennissen of familie die de stap naar groene energie nog niet hebben gemaakt? U kunt per aangebrachte en geïnstalleerde klant €250,- terugverdienen op uw rekening! Zo helpen we elkaar naar een duurzamer huishouden.

Onze projecten

Projecten waar wij trots op zijn

Een overzicht van onze partners

Wist je dat ...

… je na 3 tot 5 jaar al geniet van gratis stroom?