Transformeer met ons mee op de duurzame rit van de toekomst!

Deel dit artikel:

Wij begrijpen de snel veranderende energiemarkt. De salderingsregeling gaat door en heeft haar voor -en nadelen, maar de waarde van investeren in zonne-energie blijft ongekend.

Wist je dat thuisbatterijen nu ook al beschikbaar zijn en geïnstalleerd worden? Ze bieden niet alleen onafhankelijkheid van het net, maar ook andere voordelen. En in 2026 wordt het verplicht om een warmtepomp te installeren bij vervanging van je cv-ketel. Allemaal stappen die je gaat zetten om uw woning te verduurzamen. Zorg dat je niet achter komt te lopen en subsidies mist. Wij staan klaar om je op deze reis te begeleiden!

De Energiebespaarlening het Nationaal Warmtefonds is een interessante lening waarmee eigenaar-bewoners energiebesparende investeringen voor hun eigen woning kunnen financieren.

De energietransitie is als een ‘solarcoaster’, en we zitten er allemaal samen in. Van zonnepanelen tot thuisbatterijen en de overstap naar andere vormen van energiecontracten.

Laat ons jou begeleiden op deze duurzame reis. Neem bij ons de eerste stap met zonnepanelen op jouw dak en ontdek de mogelijkheden om samen verder te gaan. Stap-voor-stap!

Kijk ook op onze nieuwe website voor meer informatie https://lnkd.in/eivsNT73

#Duurzaamheid#Zonnepanelen#Energietransitie#GroeneToekomst