Installatie in 6 stappen

Stap 1

Adviesgesprek

Na uw aanvraag nemen wij contact op voor het plannen van een adviesgesprek. Dit kan zowel
thuis als telefonisch plaatsvinden.

Green Planet Energy heeft de voorkeur om het adviesgesprek thuis te houden, omdat we uw situatie dan beter kunnen beoordelen. Tijdens dit gesprek geven we u informatie over zonnepanelen en alles wat u erover moet weten. Daarna stellen we samen met u een plan op dat aansluit bij uw wensen.

Stap 2

Offerte

Nadat we het proces hebben geëvalueerd, stellen we een offerte op en verzenden we deze. De offerte bevat het plan, de besparing en de prijs, die wij samen zullen bespreken. Wij leggen ook de methodologie uit waarmee wij tot de prijs zijn gekomen en welke aspecten u in acht moet nemen bij de evaluatie.

Onze adviseurs zijn opgeleid om direct een technische inspectie uit te voeren, zodat u een beeld krijgt van hoe uw zonnepanelen geplaatst worden.

Stap 3

Controle

Indien u instemt met de offerte van Green Planet Energy, kunt u deze online accepteren via ons digitale portaal. Zodra de geaccepteerde offerte binnen is, nemen wij contact met u op om de laatste overgebleven details te bespreken. Hierna bepalen we samen met u een installatiedatum.

Bovendien zullen wij u informeren over de benodigde documenten voor de installatie en de verwachte tijdsduur van de installatie. Wij zorgen dat alle benodigde vergunningen en verzekeringen op orde zijn voor de installatie. Bovendien, informeren wij u over de garantie en eventuele onderhoud.

0% btw voor zonnepanelen

Vanaf 1 januari 2023 is het btw-tarief voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning gewijzigd naar 0%!

Stap 4

Installatiedag

Op de dag van de installatie komt ons team aan op de besproken tijd en starten we de dag samen. We plaatsen beveiliging, leggen de zonnepanelen op het dak en sluiten het systeem aan in de meterkast.

Om dit succesvol te kunnen zou het fantastisch zijn als u de besproken werkplek vrij zou kunnen maken zodat ons team direct aan de slag kunnen. Ons team zorgt ervoor dat uw installatie binnen één dag voltooid is en opgeleverd.

Stap 5

Afronding

Nadat u het opleverrapport heeft ondertekend en uw tevredenheid is vastgesteld over de opgeleverde installatie, verzamelen en verwijderen onze technici hun gereedschap en materialen op een nette manier van de werkplek.

Bovendien vragen wij u om een evaluatieformulier in te vullen, waarmee u ons kunt informeren over uw ervaringen tijdens het gehele proces. Hiermee verbeteren wij onze service en de tevredenheid van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat de werkplek netjes wordt achtergelaten en eventuele afval wordt verwijderd. Voordat wij vertrekken, zorgen wij ervoor dat alle systemen werken zoals bedoeld en u uitleg geven hoe u deze kunt bedienen.

Stap 6

Monitoring

Wij monitoren kort na de installatie of het systeem werkt naar toebehoren. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met uw systeem, belt de planning om een afspraak te maken om het probleem op te lossen. Dit komt zelden voor.

En voilà, u kunt direct genieten van gratis zonne-energie! Laat de zon maar komen.

Uw mening telt

Ervaringen van onze klanten

Top communicatie en service
Eric, 10 panelen
Lees verder
Monteurs Sam en Mike, top monteurs en in erg fijn in de omgang. Denken mee in het plaatsen van de panelen en werken lekker door. Ook met het kantoor goede ervaringen. Vanaf het eerste bezoek van Ramon Huinink, tot het plaatsen erg tevreden.
Zeer goede ervaring - ik kan Green Planet Energy van harte aanbevelen!
Frank, 8 panelen
Lees verder
Fijn dat Green Planet Energy langs kwam om de mogelijkheden te bespreken en de situatie te bekijken alvorens een offerte te maken. Communicatie over de offerte en de order verliep goed en makkelijk. De installatie werd supersnel uitgevoerd door ervaren en aardige installateurs. Alles bij elkaar een zeer goede ervaring en ik ben erg tevreden. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen!
Zeer goede ervaring met dit bedrijf, betrouwbaar, eerlijk en prijs concurrerend
Nico, 8 panelen
Lees verder
Zeer goede ervaring, komt afspraken na, maakt gebruik van gediplomeerde en gecertificeerde installateurs die na plaatsing goede uitleg geven, zijn zeer concurrerend in de markt. Kortom gewoon een goed bedrijf die niet met cowboys in zee gaan
Van het begin tot het eind gewoon goed
Diana, 8 panelen
Lees verder
Professioneel bedrijf, duidelijke uitleg gekregen van Matt. De installatie werd door Mike en Sam gedaan, aardige mannen die ook duidelijk vertelde wat ze deden. Netjes gewerkt! Netjes een mail met de gegevens die je nodig hebt om je panelen te registeren, dit geldt ook voor de installatie van de app. Al met al tevreden, allemaal hele vriendelijke mensen!
Previous
Next
Wist je dat ...

… je na 3 tot 5 jaar al geniet van gratis stroom?