Zonnepanelen

Zonnepanelen

Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn in de afgelopen jaren sterk in populariteit gestegen. Logisch ook, gezien de velen voordelen die het met zich mee brengt.

Zonnepanelen zijn goed voor de portemonnee, en het milieu. Zo besparen al miljoenen huishoudens honderden euro’s per jaar op hun energierekening. En dat terwijl zij meehelpen om op een klimaatvriendelijke manier energie op te wekken. Gaaf, toch? Wist je dat 1 op 3 huizen al voorzien is van zonnepanelen.

Omvormer

Zonne-energie zet je om met de omvormer

De omvormer is het hart van het zonnepanelen systeem: het zet de opgewekte stroom om in bruikbare energie voor je huis.

De keuze tussen de verschillende omvormers is afhankelijk van jouw specifieke situatie. Dat is niet zo vreemd want elk huis is uniek. Daarom bieden wij maatwerk en helpen wij je graag bij het maken van de beste keuze.

Live inzicht en beheer

Alle informatie binnen handbereik

Met de monitoringsapp houd je alle prestaties en productiedetails bij van jouw zonne-systeem.

Zo kun je vanaf elke locatie zien wat jou systeem heeft opgewekt. Kiest u voor de thuisbatterij, dan kunt u deze via dezelfde app monitoren. Wat wil je nog meer?

Wist je dat ...

… Wij de panelen al binnen 4-8 weken installeren

Aantal panelen

Hoeveel panelen heb ik nodig?

De hoeveelheid panelen die jij nodig hebt is afhankelijk van je (toekomstig) verbruik, het systeem wat je plaatst en de mogelijkheden van je dak.

Gebruik de tool hieronder om een schatting te maken. Zo krijg je snel een beeld van het aantal panelen die je nodig hebt en wat dit ongeveer kost.

6

Zonnepanelen

Prijsindicatie:

€ 2.700 – € 4.500

Jaarlijkse besparing

€ 658

Jaarlijkse opbrengst

2193 kWh

8

Zonnepanelen

Prijsindicatie:

€ 3.100 – € 5.300

Jaarlijkse besparing

€ 877

Jaarlijkse opbrengst

2924 kWh

10

Zonnepanelen

Prijsindicatie:

€ 3.650 – € 6.200

Jaarlijkse besparing

€ 1096

Jaarlijkse opbrengst

3655 kWh

12

Zonnepanelen

Prijsindicatie:

€ 4.000 – € 7.000

Jaarlijkse besparing

€ 1315

Jaarlijkse opbrengst

4386 kWh

15

Zonnepanelen

Prijsindicatie:

€ 4.800 – € 8.500

Jaarlijkse besparing

€ 1644

Jaarlijkse opbrengst

5482 kWh

De weergegeven prijzen, opbrengsten en besparingen zijn indicatief en enkel bedoeld om een transparant beeld te geven van de verschillende mogelijkheden.

De prijs is afhankelijk van het project. De jaarlijkste opbrengst is afhankelijk van het systeem, de hellingshoek, de oriëntatie, schaduw, etc.

De weergegeven jaarlijkste opbrengst is gebaseerd op een wattpiek vermogen van 430 en een gemiddelde instralingsfactor van 85%. De jaarlijkse besparing is berekend op basis van een kWh-tarief van € 0.30.

Uw mening telt

Ervaringen van onze klanten

Top communicatie en service
Eric, 10 panelen
Lees verder
Monteurs Sam en Mike, top monteurs en in erg fijn in de omgang. Denken mee in het plaatsen van de panelen en werken lekker door. Ook met het kantoor goede ervaringen. Vanaf het eerste bezoek van Ramon Huinink, tot het plaatsen erg tevreden.
Zeer goede ervaring - ik kan Green Planet Energy van harte aanbevelen!
Frank, 8 panelen
Lees verder
Fijn dat Green Planet Energy langs kwam om de mogelijkheden te bespreken en de situatie te bekijken alvorens een offerte te maken. Communicatie over de offerte en de order verliep goed en makkelijk. De installatie werd supersnel uitgevoerd door ervaren en aardige installateurs. Alles bij elkaar een zeer goede ervaring en ik ben erg tevreden. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen!
Zeer goede ervaring met dit bedrijf, betrouwbaar, eerlijk en prijs concurrerend
Nico, 8 panelen
Lees verder
Zeer goede ervaring, komt afspraken na, maakt gebruik van gediplomeerde en gecertificeerde installateurs die na plaatsing goede uitleg geven, zijn zeer concurrerend in de markt. Kortom gewoon een goed bedrijf die niet met cowboys in zee gaan
Van het begin tot het eind gewoon goed
Diana, 8 panelen
Lees verder
Professioneel bedrijf, duidelijke uitleg gekregen van Matt. De installatie werd door Mike en Sam gedaan, aardige mannen die ook duidelijk vertelde wat ze deden. Netjes gewerkt! Netjes een mail met de gegevens die je nodig hebt om je panelen te registeren, dit geldt ook voor de installatie van de app. Al met al tevreden, allemaal hele vriendelijke mensen!
Previous
Next
Wist je dat ...

… je na 3 tot 5 jaar al geniet van gratis stroom?