Ons team zit vol energie!

Onze missie

Green Planet Energy is toegewijd aan het verstrekken van transparant advies en succesvolle installatie van duurzame energieoplossingen.

Onze visie

Wij willen zowel particulieren als bedrijven versterken met gas- en energiebesparende oplossingen door het bevorderen van energiesystemen, waardoor we gezamenlijk streven naar een duurzame en milieuvriendelijke energietoekomst.

Team

Onze specialisten

Ons team is samengesteld uit gekwalificeerde en betrouwbare professionals, elk met hun eigen specifieke vaardigheden en expertise.

Wij zijn zeer dankbaar om met deze mensen te mogen samenwerken. Zij staan altijd klaar om u te voorzien van advies op maat en om u te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Stijn
Algemeen Directeur
Chris
Operationeel Directeur
Marlot
Officemanager
Matt
Accountmanager
Ramon
Accountmanager
Sam
Service medewerker
Mike
Installateur
Sam
Installateur
Nick
Web developer
Onze werkwijze

Onze werkwijze in 4 stappen

Stap 1
We maken een afspraak voor kennismaking op locatie.
Stap 2
We bekijken samen de mogelijkheden van het dak en bespreken uw wensen.
Stap 3
We voeren een technische schouw uit en stellen de offerte op.
Stap 4
Is alles naar wens? Dan plannen we de installatie.
Onze projecten

Projecten waar wij trots op zijn

Onze locatie

Waar kunt u ons vinden?

U vindt Green Planet Energy aan de Boerhaaveweg 4 te IJsselstein. Wilt u zien waarmee Green Planet Energy werkt of heeft u andere vragen waarbij u iemand nodig heeft? Maak gerust een afspraak met één van onze adviseurs.

Uw mening telt

Ervaringen van onze klanten

Top communicatie en service
Eric, 10 panelen
Lees verder
Monteurs Sam en Mike, top monteurs en in erg fijn in de omgang. Denken mee in het plaatsen van de panelen en werken lekker door. Ook met het kantoor goede ervaringen. Vanaf het eerste bezoek van Ramon Huinink, tot het plaatsen erg tevreden.
Zeer goede ervaring - ik kan Green Planet Energy van harte aanbevelen!
Frank, 8 panelen
Lees verder
Fijn dat Green Planet Energy langs kwam om de mogelijkheden te bespreken en de situatie te bekijken alvorens een offerte te maken. Communicatie over de offerte en de order verliep goed en makkelijk. De installatie werd supersnel uitgevoerd door ervaren en aardige installateurs. Alles bij elkaar een zeer goede ervaring en ik ben erg tevreden. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen!
Zeer goede ervaring met dit bedrijf, betrouwbaar, eerlijk en prijs concurrerend
Nico, 8 panelen
Lees verder
Zeer goede ervaring, komt afspraken na, maakt gebruik van gediplomeerde en gecertificeerde installateurs die na plaatsing goede uitleg geven, zijn zeer concurrerend in de markt. Kortom gewoon een goed bedrijf die niet met cowboys in zee gaan
Van het begin tot het eind gewoon goed
Diana, 8 panelen
Lees verder
Professioneel bedrijf, duidelijke uitleg gekregen van Matt. De installatie werd door Mike en Sam gedaan, aardige mannen die ook duidelijk vertelde wat ze deden. Netjes gewerkt! Netjes een mail met de gegevens die je nodig hebt om je panelen te registeren, dit geldt ook voor de installatie van de app. Al met al tevreden, allemaal hele vriendelijke mensen!
Previous
Next