Laadpalen

Elektrisch laden

Uw slimme laadstation aan huis

Wilt u uw zakelijke of privé auto opladen? Wij hebben het juiste laadstation voor u, of u hem nou bij uw huis of bij uw zaak wilt installeren. Van eenvoudig “Plug & Play” laden tot een slim laadstation waarmee u de laadsessies kunt verrekenen met uw werkgever. Als dit uw wens is gaat ons advies uit naar: Wallbox

Simpel, maar betrouwbaar
Zoekt u gewoon een goede laadpaal die alleen hoeft te laden? Deze variant bied eenvoudig “Plug & Play” laden aan. Niet iedereen is geïnteresseerd in al die extra’s die onze Wallbox te bieden heeft. Sommige willen gewoon een betrouwbare variant, die datgene doet wat er van verwacht wordt. Als dit uw wens is gaat ons advies uit naar: Webasto.

Wallbox
Webasto
Merken

Ontdek onze uitgebreide selectie airconditioners, waarbij we twee aantrekkelijke varianten aanbieden om aan verschillende behoeften te voldoen.

Webasto laadpaal – Prijs/Kwaliteit Model:
Onze Webasto laadpaal, een Duits merk, vertegenwoordigt de perfecte combinatie van betaalbaarheid en kwaliteit. Dit model biedt alles wat je nodig hebt voor efficiënt en betrouwbaar opladen van elektrische voertuigen. Met een degelijke Duitse engineering en een garantie van 5 jaar, is de Webasto laadpaal een uitstekende keuze voor wie zoekt naar een duurzame investering zonder in te leveren op prestaties.

1: Duitse degelijkheid
2: 5 jaar garantie
3: Geïntegreerde type-2 laadkabel met 4,5 m of 7 m lengte

Wallbox laadpaal – Gerenommeerd Kwaliteitsmerk:
Voor wie op zoek is naar premium kwaliteit en extra zekerheid, presenteren wij de Wallbox elektrische laadpaal. Als een bekend en gerenommeerd merk biedt Wallbox niet alleen hoogwaardige technologie, maar ook meer overzicht in het laadproces. Klanten profiteren van geavanceerde functionaliteiten en een intuïtieve gebruikersinterface, waardoor het laden van elektrische voertuigen nog eenvoudiger en transparanter wordt.

1: Overzichtelijk app met veel informatie
2: Mogelijk met laadpas
3: Geïntegreerde type-2 laadkabel met 4,5 m of 7 m lengte

Of je nu kiest voor de Webasto laadpaal vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en Duitse betrouwbaarheid, of voor de Wallbox laadpaal vanwege zijn geavanceerde functies en overzichtelijke gebruikservaring, wij bieden oplossingen die voldoen aan de hoogste normen. Laat je elektrische voertuig met vertrouwen en gemak opladen met onze premium laadpalen.

Laadpaal van Green Planet Energy

Voordelen van onze laadpalen

Met de monitoringsapp houd je alle prestaties en productiedetails bij van jouw zonne-systeem.

Duurzame Oplossingen: Green Planet Energy staat voor duurzaamheid. Onze laadpalen zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste milieunormen. Door bij ons te kopen, investeer je niet alleen in je eigen gemak maar draag je ook bij aan een groenere toekomst.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Wij bieden laadpalen van gerenommeerde merken zoals Webasto en Wallbox. Deze merken staan bekend om hun betrouwbaarheid, innovatieve technologie en duurzame constructie. Green Planet Energy garandeert hoogwaardige producten die voldoen aan de eisen van moderne mobiliteit.

Klantgerichte Service: Bij Green Planet Energy streven we ernaar om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij het selecteren van de juiste laadpaal voor jouw situatie. Bovendien bieden we uitgebreide ondersteuning, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Wist je dat ...

… Wij de panelen al binnen 4-8 weken installeren

Uw mening telt

Ervaringen van onze klanten

Top communicatie en service
Eric, 10 panelen
Lees verder
Monteurs Sam en Mike, top monteurs en in erg fijn in de omgang. Denken mee in het plaatsen van de panelen en werken lekker door. Ook met het kantoor goede ervaringen. Vanaf het eerste bezoek van Ramon Huinink, tot het plaatsen erg tevreden.
Zeer goede ervaring - ik kan Green Planet Energy van harte aanbevelen!
Frank, 8 panelen
Lees verder
Fijn dat Green Planet Energy langs kwam om de mogelijkheden te bespreken en de situatie te bekijken alvorens een offerte te maken. Communicatie over de offerte en de order verliep goed en makkelijk. De installatie werd supersnel uitgevoerd door ervaren en aardige installateurs. Alles bij elkaar een zeer goede ervaring en ik ben erg tevreden. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen!
Zeer goede ervaring met dit bedrijf, betrouwbaar, eerlijk en prijs concurrerend
Nico, 8 panelen
Lees verder
Zeer goede ervaring, komt afspraken na, maakt gebruik van gediplomeerde en gecertificeerde installateurs die na plaatsing goede uitleg geven, zijn zeer concurrerend in de markt. Kortom gewoon een goed bedrijf die niet met cowboys in zee gaan
Van het begin tot het eind gewoon goed
Diana, 8 panelen
Lees verder
Professioneel bedrijf, duidelijke uitleg gekregen van Matt. De installatie werd door Mike en Sam gedaan, aardige mannen die ook duidelijk vertelde wat ze deden. Netjes gewerkt! Netjes een mail met de gegevens die je nodig hebt om je panelen te registeren, dit geldt ook voor de installatie van de app. Al met al tevreden, allemaal hele vriendelijke mensen!
Previous
Next
Wist je dat ...

… je na 3 tot 5 jaar al geniet van gratis stroom?