We richten ons op de zakelijke markt met onze zonnepanelen

Deel dit artikel:

OnderNamen heeft in opdracht van Green Planet Energy B.V. een inspirerend artikel geschreven in het gelijknamige blad, waarin ze de voordelen van duurzame energie en de rol van zonnepanelen benadrukken. Een geweldige kans om ons verhaal te delen en anderen te inspireren!

Trots op de vruchtbare samenwerking tussen Green Planet Energy en Stela Groep! Dankzij Bob Miltenburg en Chris Borgstein is Stijn Werkhoven van start gegaan met een vliegende start. Samen hebben we een geweldig team en bedrijf opgezet.

Bij Green Planet Energy geloven we in zonne-energie als basis voor duurzame energie. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Onze recente installatie van 262 zonnepanelen bij het bedrijfspand a/d Boerhaaveweg toont ons commitment aan.

Maar we stoppen niet: we blijven zoeken naar oplossingen voor energieopslag en -gebruik. We richten ons op de zakelijke markt, waar we middelgrote bedrijfspanden voorzien van zonnepanelen voor een groenere toekomst!

Heeft u een bedrijfspand met een mooi dak dat u wilt voorzien van zonnepanelen? Bel of mail ons gerust voor advies of een afspraak bij op locatie www.greenplanetenergy.nl / info@greenplanetenergy.nl

Hieronder de link naar het artikel:
https://lnkd.in/eJJY376g
https://lnkd.in/eAfv8Huq

#DuurzaamOndernemen#Inspiratie#Duurzaamheid#ZonneEnergie#ZakelijkeMarkt#Bedrijfspanden